Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ajándékozás a sakkozóknál

Az idei évet a Logikusakk is ajándékozással zárta. Az egyesület vezetője Csupor Péter elmondta, hogy ezt az évet hogy teljesítették.

Az év folyamán öt pályázatot nyertek meg, melyből finanszírozni tudták az egész éves működésüket. Sőt a 2019-es évre sikerült egy emlékversenyt összeállítani, ami dr. Bán Jenő dunapataji születésű sakkozó tiszteletére kerül megrendezésre. Péter elmondta, hogy a 2018-as év nagyon sikeres volt versenyzőinek, és a következő cikkünkben olvashatják, hogy milyen eredményeket értek el.

A pályázaton elnyert összegből a versenyzőinket és önkénteseinket is megleptük egy kis karácsonyi ajándékkal, ami egy egyedi póló.

Az ajándéknak mindenki nagyon örült, és azonnal büszkén fel is vették magukra. Majd a franciakrémes tortát is boldogan fogyasztották el. A rendezvényen az egyesület elnöke Dr. Törökné Móczár Györgyi is részt vett, és örömmel látta, hogy az egyesület tagjai és az önkéntesek milyen boldogok.

Értékelj!
(0 szavazat)
Utolsó frissítés csütörtök, 10 január 2019 16:27
admin

"Az élet sportja a sportélet"

www.kalocsasport.hu

Szólj hozzá!

Kérjük figyelj az űrlap helyes kitöltésére! A csillaggal jelzett mezők kitöltése kötelező. HTML kód beírása nem engedélyezett.

Felkapott

Twitter

RT @github: New year, new upgrades. Introducing unlimited free private repositories, and a new unified Enterprise product. https://t.co/6Y…
@facebook https://t.co/L1S2DKkGVr … Hacker hacked this account and posting nude picture. I provide NID, Passport bu… https://t.co/nruYyprAPi
@facebook Dear support. my wife's facebook id : https://t.co/stSnlWv18S hacked on 16th December. We provided NID,… https://t.co/JC1QTWaCzd
Follow Themewinter on Twitter

Cikkgaléria

Ízelítő a Kyokushin Karatéról

A Quick Step csapatában 2019-ben is bízhatunk majd!

Bajnoki esélylatolgató

2019. március 16. Szezonnyitó Drift Fesztivál – Elszabadult Lóerők

A feltörekvő Driftelés

Érkezik az első félmaraton Kalocsára

Neten fogadható karácsonyi különkiadás

Aston Villára tűzött Leeds-i steak?

Ajándékozás a sakkozóknál